Lunch – Kipfilet met Rode Paprika

Ricardo Egido Leaning Protocol, Ricky Talks Leave a Comment

Er staat Lunch maar deze eet ik vaak rond 11 uur een uur 60 min voor mijn training. Super simpel en stelt geen reet voor. Ik ga voor de proteine in de kip-filet en omdat ik totaal geen zin heb in het koken van groente pleur ik maar wat uitjes, paprika en champignos bij. 

Ingrediënten

  • Kipfilet 200 Gram
  • Rode Paprika
  • Champignons
  • Kleine Tomaatjes
  • Rode Ui

Bereiding

Ik koop de kipfilet in reepjes. Eerst bak ik de paprika en laat ik het op zacht vuur doorbakken. Dan pak ik een andere pan en bak ik de rode uitjes, tomaatje, champignons samen. Als ze licht gebakken zijn doe ik daar de kipfilet bij. Zout en peper erbij en daarna de paprika. Bak alles even door en klaar. Ik doe er een volkoren meergranen broodje bij.

Ricardo Egido
Personal Trainer Amsterdam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.