Lunch – Magere Kwark met Noten

Ricardo Egido Leaning Protocol, Ricky Talks 1 Comment

Ik vind deze zelf super lekker voor na mijn training. Als ik rond 12 uur train dan lunch ik gewoon later rond 14:00 uur. Ik neem deze 60 minuten na training. Hij is lekker fris en goed voor je proteine aanvulling. Naast Ananas doe ik er een handje vol ongezouten noten bij. In noten zit veel onverzadigd vet wat weer beschermd tegen hart en vaatziekten  en is cholesterol verlagend.

Ingrediënten

  • Magere Kwark 500 Gram
  • Ananas Vers 400 Gram
  • Hand vol ongezouten noten

Bereiding

Schep de magere kwark in een kom, voeg hier de ananas en handvol noten toe. Goed mengen en eet smakelijk!

  • Let wel op dat je niet overgevoelig voor noten bent!

Ricardo Egido
Personal Trainer Amsterdam

Comments 1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.