Strong Like Warrior – Day 11

Ricardo Egido Ricky Talks Leave a Comment

I. COACH INSTRUCTIONS

Laatste dag van de week! Ik hoop dat er getraind werd afgelopen week. Ik vlieg vandaag terug naar Nederland met vandaag de laatste training voor het weekend. Maandag weer vol aan de slag. Ik gooi er een  Muscle Snatch in! Een nieuwe oefening die we komende week gaan doornemen. Probeer m gewoon uit met alleen de stang en als het goed voelt probeer je wat kg erop te gooien. 5Kg schijven voor de juiste hoogte! Zie hieronder even de instructie video

INSTRUCTION VIDEO

A. EXPLOTION

Broad Jump
4 x 3

B. STRENGTH
for weight

Muscle Snatch
5 x 8

Bulgarian Split Squat
5 x 10 – r/l

C. CONDITIONING
for time

Front Squat
21,15,9
Russian KB Swing
21,15,9
Athletic Burpees
21,15,9

Any questions? Leave a comment ;)

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.