Strong Like Warrior – Day 8

Ricardo Egido Ricky Talks 3 Comments

COACH INSTRUCTIONS

We pakken wat Deadlifts en Bent over rows! Gebruik daarvoor de stang van 20 of 15 Kg. Warm wel goed op! Doe ff een standaard warm up van 15 minuten cardio en daarna gooi je wat inch worms, pillar to plank, jump squats en burpees voor je main workout. Doe 2 rondes of 3 als je niet warm genoeg bent. Als Conditioning pakken we de klok, want elke ronde is 1 min maximaal rammen. Meer info op de video. Ik dacht aahh why not laat ik het proberen! :)

A. STRENGTH
for weight

Deadlift
5 x 5

B. POWER

Bent Over Barbell Row
4 x 12

C. CONDITIONING
for reps

Dit zijn 5 oefeningen die elk 1 minuut duurt. Binnen een minuut zoveel mogelijk herhalingen doen. Tel alle herhalingen bij elkaar op en schrijf deze na de 5 de oefening op het bord. Rower is de C2 Rower en je roeit op Calorieën. 1 min rust tussen sets.

Single Arm Dumbbell Power Snatch
1 x MAX

Wall Balls
1 x MAX

Box Jumps
1 x MAX

Ring Pull Ups
1 x MAX

Row  c2
1 x MAX Cal

 

D. INSTRUCTION VIDEO

 

 

 

 

 

Comments 3

  1. Post
    Author

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.