Algemene Voorwaarden Personal Training / Gouden Bocht Private Gym

Sportschool / Personal Training

1. Niet bellen tijdens de training. smartphones zijn wel toegestaan voor gebruik van internet maar bellen niet.
2. Geen ontbloot bovenlichaam in de sportruimte.
3. Niet trainen op buitenschoenen.
4. Sportschool na elke training netjes achterlaten.
5. Je behandeld je medesporter met respect en je respecteert elkaars trainings-ruimte.
6. Handdoek tijdens sporten is verplicht.
7. 15 min voor sluitingstijd word er verwacht dat je je training afsluit.
8. Seksuele intimidatie is ten strenge verboden.
9. Er word met respect omgegaan met de trainers van de Gouden Bocht Private Gym.
10. Personal Trainers hebben tijdens de traingssessie met een klant altijd voorrang op het gebruik van trainingsapparatuur en trainingsmateriaal.
11. Gebruik van kluisjes is verplicht.
12. Gouden Bocht Private Gym is niet aansprakelijk voor diefstal en of verlies van persoonlijke bezittingen.
13. Gouden Bocht Private Gym is niet verantwoordelijk voor lichamelijke letsel aangericht als gevolg van het gebruik van trainingsmateriaal en of trainingsapparatuur en ander materiaal dat aanwezig is binnen de Gouden Bocht Private Gym.
14. Trainen in de Gouden Bocht Private Gym en/of trainen met een personal trainer binnen de Gouden Bocht Private Gym is geheel op eigen risico.
15. Intakegesprek en/of introductietraining is altijd verplicht.
16. Je word verwacht altijd 10 min voor de training binnen te zijn, te laat word niet ingehaald door middel van langer door trainen. 60 minuten is 60 minuten! Later dan 30 minuten te laat komen betekend dat de training niet meer door kan gaan. Een trainging welke niet door kan gaan als gevolg van het te laat verschijnen van het betreffende lid kan niet worden ingehaald.

Betaling

1. Alle betalingen zijn per maand of per kwartaal.
2. Je betaald altijd vooraf voor 4 of 8 trainingen per maand of 24 trainingen per kwartaal. De 24 gekochte sessies moeten wel binnen de periode van 3 maanden max 4 maanden gegeven zijn! Gekochte sessies zijn niet langer geldig na 4 maanden.
3. Trainingen kunnen alléén doorgaan als het volledige bedrag op tijd is betaald online via iDeal, credit card, bitcoins of is bijgeschreven op de rekening van Ricardo Egido Personal Trainer Amsterdam staat. Op tijd betekend vóór de eerste training van de betreffende maand of kwartaal.
4. Na 3 x te laat betalen kan Ricardo Egido Personal Trainer Amsterdam de trainingen per direct beëindigen.
5. Teruggave van het maand- of kwartaalbedrag is niet mogelijk. Je houd het volledig recht op het aantal trainingen waar je voor betaald hebt maar kunt deze niet omzetten in teruggave van geld.
6. Facturen worden op de eerste van de maand verstuurd. Als je halverwege de maand start word het restant van die maand boven op de vervolg maand berekend.
7. Afzeggen van een training kan alleen 24 uur van te voren. Afzeggen op de dezelfde dag betekend dat je geen recht hebt op een nieuwe training.
8. Meer dan 3 x afzeggen van een training binnen een maand betekend dat Ricardo Egido Personal Trainer Amsterdam het recht heeft om je lidmaatschap te beëindigen. Je hebt verder geen recht op teruggave van je maand- of kwartaalbedrag.
9. Facturen worden niet aangepast met verschillende omschrijvingen anders dan Personal Training.
10. Bij Premium Lidmaatschap committeer je je minimaal voor 3 maanden. Tussentijds stoppen is niet mogelijk.
11. Anders dan door familieomstandigheden, begrafenis en/of ziekte kan het lidmaatschap niet bevroren worden en/of tijdelijk stil worden gelegd.
12. Alle prijzen zijn inclusief BTW.