Bedrijfsfitness is niet alleen gezond voor uw medewerkers, maar ook voor uw organisatie. Een kleine investering met een groot resultaat!

 

De Gouden Bocht Private Gym is een kleine privé sportschool aan de Herengracht in Amsterdam. Medewerkers van bedrijven gevestigd in het Gouden Bocht Complex kunnen tegen lage tarieven onbeperkt komen trainen.

Beperkt aantal ledenKleine rustige privé gymAltijd een personal trainer aanwezigMaandelijkse trainings- en voedingsprogrammaNieuwe luxe kleedruimtesGratis gebruik van handdoeken en Rituals bodycareIn het Gouden Bocht Complex

Een gezonde organisatie vraagt om gezonde medewerkers

Fitness is de meest beoefende sport in Nederland, is overal in het land te beoefenen en heeft slechts een zeer geringe kans op blessures. Deze pluspunten in combinatie met de fiscale mogelijkheden vanuit de Belastingdienst en de laagdrempeligheid om bedrijfsfitness binnen het cafetariamodel te integreren, maken bedrijfsfitness een ideale arbeidsvoorwaarde.

Bedrijfsfitness niet alleen gezond en motiverend, maar levert ook een bijdrage aan het terugdringen van verzuim.

Alles over de Gouden Bocht Private Gym

In 2010 werd de onbemande fitness ruimte gebruikt voor Personal Training door Ricardo Egido. In dat zelfde jaar kwam het bedrijf Eurocommercial Properties trainen. Eurocommercial Properties was vervolgens verantwoordelijk voor talloze veranderingen en verbeteringen binnen de fitness ruimte. Van een onbemande fitness ruimte tot een echte sport club: Welkom in de Gouden Bocht Private Gym.

Door de trainingen van Ricardo voel ik me niet alleen zelfverzekerder over mijn lichaam maar kan ik mijn werk ook langer blijven volhouden.Thysa Zevenbergen
Meer testimonials

Deze kleine sportschool is uitgegroeid tot een multifunctionele ruimte waar je naast fitness:

 • Kunt werken aan je persoonlijke fitness en voedingsplan
 • Kunt revalideren na terug komen van ziekte
 • Personal Training en online coachen krijgen
 • Met je collega’s kunt kunt werken aan je gezondheid
 • Geestelijk tot ontspanning komen

In de Gouden Bocht Private Gym géén gigantische ruimtes gevuld met apparaten maar leggen wij meer de nadruk op individueel contact. Focus op je training en werken aan je gezondheid zonder afleiding. Kom en word lid van ons familie en train met ons mee voor het ultieme gevoel van fitheid!

Wij bieden 1 zakelijke lidmaatschap aan: Gouden Bocht Company Fitness:

Bedrijven die trainen bij Ricardo Egido / Personal Trainer Amsterdam


Eurocommercial Properties N.V.
Sony Nederland
Expedia
Werkspot.nl
Enel Green Power

Gouden Bocht Company Fitness
Bedrijfsfitness voor uw medewerkers

Alléén bedrijven gevestigd in het Gouden Bocht complex kunnen gebruik maken van het Gouden Bocht Company Fitness lidmaatschap. Bedrijfsfitness kost € 60,00 per maand per medewerker. Vanaf 10 medewerkers krijg je 5% korting. Gouden Bocht Company Fitness is inclusief:

 • Onbeperkte toegang tot de Gouden Bocht Private Gym
 • Zelfstandig onbeperkt trainen
 • 1 x per week 30 min workout
 • Voedings Advies
 • PTA App om vorderingen bij te houden
 • Gebruik van handdoeken
 • Hulp en ondersteuning van steeds korte duur (+/- 5 minuten) bij zelfstandig komen trainen

Extra optie: Small Group Workout
Met de Small Group Workout train je 1 x per week met een aantal medewerkers en kost € 20,00 extra per maand. De trainingen worden verzorgd door een fitness professional.

 • 1 x per week 60 minuten trainen met een kleine groep medewerkers


Het is prettig om iemand te hebben die je aanstuurt en stimuleert waar nodig.Giovanna de Giorgio
Meer testimonials

Ben je klaar voor een intakegesprek?

Voordat je begint houden we eerst een intake gesprekje van ongeveer 30 minuten. Hier kun je uitleggen wat je doelen zijn en wat je graag zou willen bereiken. Zijn er eventueel blessures, hoe lang heb je wel of niet getraind en wat verder van belang is. Je maakt uiteraard ook kennis met de ruimte van de Gouden Bocht Private Gym waar je straks gaat trainen.

Meld je nu aan voor een vrijblijvend intakegesprek om kennis te maken.

Het is tijd om te werken aan je gezondheid en ik ga je daarbij helpen. Ik ben jou personal trainer in het centrum van Amsterdam. Welkom in de Gouden Bocht Private Gym.

– Ricardo Egido


Ricardo Egido