Personal training voor ouderen in een rustige privé gym in het centrum van Amsterdam. Begin vandaag met het verbeteren van uw kwaliteit van leven!

 

De Gouden Bocht. Het meest prestigieuze deel van de Herengracht. Hier vindt u een rustige privé gym met een speciale personal training voor senioren programma.

Beperkt aantal leden Kleine rustige privé gym Altijd een personal trainer aanwezig Maandelijkse trainings- en voedingsprogramma Nieuwe luxe kleedruimtes In het Gouden Bocht Complex

Personal training voor senioren Amsterdam

Verbeter de kwaliteit van uw leven

30 minuten licht intensief bewegen is nodig om uw spieren en uithoudingsvermogen op peil te houden. Het gaat om activiteiten waarbij uw hartslag omhoog gaat tot een punt waarbij u nog wel gewoon een gesprek kunt aangaan zonder in ademnood te komen.

Door dagelijks te bewegen blijft u lichamelijk en mentaal langer fit en krijgt u hierdoor een beter kwaliteit van het leven en kunt u langer genieten van de dingen die u bezighoudt.

Het advies voor ouderen luidt dan ook 5 keer per week een half uur matig intensief bewegen. U moet dan denken aan: wandelen, fietsen of zwemmen. Dit levert een betere conditie op en kan direct of indirect het risico verlagen op het ontstaan van ziektes.

De voordelen van personal training voor ouderen:

 • Kunt werken aan je persoonlijke fitness en voedingsplan
 • Kunt revalideren na terug komen van ziekte
 • Personal Training en online coachen krijgen
 • Met je collega’s kunt kunt werken aan je gezondheid
 • Geestelijk tot ontspanning komen

Spiermassaverlies senioren

Na ons 30e verliezen we elk jaar allemaal een beetje spierkracht. Bij kortdurende krachtinspanning verliezen we 30% tot 40% meer spieren tussen de 30 en 80 jarige leeftijd. Denk hierbij aan het opstaan uit bed of stoel of zelf aankleden.

Spiermassa bij ouderen neemt gestaag af vooral na je 55e leeftijd. Spiermassa word overgenomen door vetcellen. Als je dit vergelijkt iemand van 25 zie je dus wel dezelfde omvang in armen maar heeft de persoon van 65 jaar meer vetcellen in plaats van spiermassa. De verhouding tussen spier en vet verandert dus, met krachtafname als gevolg. Dit proces gebeurd ons allen maar het is mogelijk dit te stoppen!

Er zullen wel mensen beweren dat dit eenmaal hoort bij ouderdom, maar dat is pure onzin. U kunt hier zeker wat tegen doen en dit proces stoppen met als resultaat spiertoename! Zoals ik beschreef is de norm 30 minuten licht intensief bewegen, dit remt spiermassaverlies (sarcopenie) wel af maar stopt dit proces niet! Om dit proces te stoppen moet u denken aan krachttraining. er zijn veel voorbeelden van mensen die op hogere leeftijd aan krachttraining doen, ze blijken veel actiever en vitaler dan leeftijdgenoten.

Bij de privé gym van Ricardo Egido kunt u een abonnement afnemen voor fitness en personal training speciaal voor senioren in het centrum van Amsterdam.

De trainingen zijn zeer gevarieerd, gericht op echte verbetering van conditie en spiergroepen, en zeker ook grensverleggend als het gaat om uithoudingsvermogen.Evertjan Van Garderen / Eurocommercial Properties N.V.

Meer testimonials

Ik heb de oplossing voor u!

U wilt ook zo lang mogelijk zelfstandig uw dagelijkse taken kunnen uitvoeren. Zelfs de simpele dingen waar kracht voor nodig is zoals opstaan, aankleden of iets van een plank pakken. Ik zorg dat u meer kracht gaat ontwikkelen, ik zal ervoor zorgen dat uw spiermassa zal toenemen waardoor u naast dat u sterker wordt ook fitter en vitaler zult worden.

Door mijn aangepaste programma en persoonlijk begeleiding zult u geen spieren meer verliezen maar juist sterker en stabieler worden. Er is geen maximale leeftijd, u bent zo jong als u zich voelt.

Kom langs in onze privé gym voor een vrijblijvende proeftraining zodat u zelf een sessie personal training voor senioren kunt ervaren.

Personal training voor senioren zorgt voor het voorkomen van blessures

Als Personal Trainer zorg ik voor een goede opbouw en het voorkomen van blessures. Voor senioren en ouderen kan sporten een grotere risico’s met zich meebrengen. Er is iets meer kans op blessures aan de botten, pezen en of spieren en duurt herstel hiervan langer. Juist met deskundig begeleiding word er goed gekeken naar uw huidige lichamelijke conditie en aan de hand van testing en meten kunnen we een persoonlijk plan maken waarbij altijd word gewerkt met een goede opbouw van training. Personal training speciaal voor ouderen maakt de kans op blessures kleiner.


Personal Trainer Amsterdam Ricardo Egido


Personal training ouderen met Personal Trainer Amsterdam Ricardo Egido

Fotografie: Femmy Weijs
“Ik ga jou helpen je doelen halen!”


Lees meer over Ricardo

Voordelen van krachttraining voor ouderen

 • De symptomen en klachten van artritis word minder door kracht training
 • Een verbetering van flexibiliteit zorgt voor minder kans op vallen
 • Botten worden sterker waardoor kansen op breuken verminderd word
 • Krachttraining kan het metabolisme met 10% versnellen
 • Positief effect op het bloedsuikergehalte
 • Betere mentale gesteldheid goed is tegen depressie
 • Zelfvertrouwen groeit
 • Positief invloed op het verlagen van hart en vaatziekten

Werk aan uw gezondheid met mijn personal training voor senioren programma

Bij mij kunt u in alle rust werken aan uw gezondheid. Personal training voor senioren in een privé gym in het centrum van Amsterdam. Géén massa mensen of harde muziek maar een rustige omgeving met persoonlijke begeleiding. U traint met mij als uw Personal Trainer aan alle bovengenoemde punten. In het personal training voor ouderen programma gaan wij samen werken aan uw flexibiliteit, uithoudingsvermogen, kracht en coördinatie waardoor u sterker en vitaler wordt!

Het is prettig om iemand te hebben die je aanstuurt en stimuleert waar nodig.Giovanna de Giorgio / Eurocommercial Properties N.V.
Meer testimonials

Bent u klaar voor een intakegesprek?

Voordat u begint houden we eerst een intake gesprekje van ongeveer 30 minuten. Hier kunt u uitleggen wat uw doelen zijn en wat u graag zou willen bereiken. Zijn er eventueel blessures, hoe lang heeft u wel of niet getraind en wat verder van belang is.

U maakt uiteraard ook kennis met de ruimte van de Gouden Bocht Private Gym waar u straks gaat trainen. Meld u nu aan voor een vrijblijvend intakegesprek om kennis te maken met mijn personal training voor senioren programma.

Onze partners

Het is tijd om te werken aan je gezondheid en ik ga je daarbij helpen. Ik ben jou personal trainer in het centrum van Amsterdam. Welkom in de Gouden Bocht Private Gym.

– Ricardo Egido


Gouden Bocht Private Gym - Amsterdam Centrum - Ricardo Egido