Aan de Herengracht vind je een kleine en rustige PRIVATE GYM waar je persoonlijke aandacht krijgt en de focus op jou ligt. Je eigen privé gym in het centrum van Amsterdam.

 

De Gouden Bocht. Het meest prestigieuze deel van de Herengracht. Hier kun je lid worden van een kleine en rustige PRIVATE GYM.

Beperkt aantal leden Kleine rustige privé gym Altijd een personal trainer aanwezig Maandelijkse trainings- en voedingsprogramma Nieuwe luxe kleedruimtes In het Gouden Bocht Complex

Welkom in de Gouden Bocht Private Gym

In 2010 werd de onbemande fitnessruimte gebruikt voor Personal Training door Ricardo Egido Personal Trainer Amsterdam. In dat zelfde jaar kwam het bedrijf EuroCommercial Properties trainen. EuroCommercial was vervolgens verantwoordelijk voor talloze veranderingen en verbeteringen binnen de fitness ruimte. Van een onbemande fitnessruimte tot een echte exclusieve sport club: Welkom in de Gouden Bocht Private Gym.

Deze kleine sportschool is uitgegroeid tot een multifunctionele ruimte waar je naast fitness:

  • Kunt werken aan je persoonlijke fitness en voedingsplan
  • Kunt revalideren na terug komen van ziekte
  • Personal Training en online coachen krijgen
  • Met je collega’s kunt kunt werken aan je gezondheid
  • Geestelijk tot ontspanning komen

Beperkt aantal leden

Wij houden het aantal leden beperkt zodat jij rustig kunt trainen en zodat wij je voldoende persoonlijke aandacht kunnen geven. In de Gouden Bocht Private Gym leggen wij dus de nadruk op individueel persoonlijk contact.

Klein en rustig privé gym in het centrum van Amsterdam

De fitness ruimte is klein en overzichtelijk dus géén uithangborden en gigantische ruimtes gevuld met apparaten en géén harde muziek. Je kunt je bij ons focussen op je training en werken aan je gezondheid zonder afleiding.

Privé gym in het centrum van Amsterdam

Altijd een personal trainer aanwezig

Exclusiviteit betekend aandacht voor jou en aandacht voor een specifiek doel of een persoonlijke wens. Wij luisteren naar je verhaal en helpen je dit om te zetten in een persoonlijk plan. We zijn er om je te ondersteunen en te motiveren.

In ons privé gym aan de Herengracht in het centrum van Amsterdam ben jij diegene waarom het gaat en de personal trainers staan altijd voor je klaar.

Maandelijkse trainings- en voedingsprogramma

Onze voedingsdeskundige adviseert je en stelt een dieet voor je samen en er staat altijd een personal trainer klaar om je te begeleiden en stimuleren. Je ontvangt maandelijks je persoonlijke trainings- en voedingsprogramma via de PTA-program app.

In de PTA-program app staat jouw persoonlijk trainingsprogramma. Daarmee kun je zelfstandig trainen op dagen waar je geen personal training hebt. Met de PTA-program app coachen wij je op afstand en wordt je voortgang bijgehouden. De PTA-program app is je online coach en heb je dus altijd bij je.

Sofie Krop, onze voedingsdeskundige, staat voor je klaar om een persoonlijk voedingsplan op te stellen. Sofie berekend hoeveel eiwitten, koolhydraten en vetten je nodig hebt bij jouw trainingsprogramma en maakt voor jou een uitgebalanceerd dieet. In de PTA-program app zie dagelijks wat je moet eten om het beste resultaat te boeken.

Ons team, Sofie Krop, Robert Schoot en Ricardo Egido, staan in de private gym of via de PTA-program app voor je klaar om je te coachen, stimuleren en motiveren voor 100% resultaat!

Onze gratis PTA-program app is beschikbaar voor iOS (iPhone) en Android.

Luxe kleedruimtes

Wij vinden het belangrijk dat jij na je training weer schoon en fris achter je bureau kunt zitten. Zo kan jij je elke training keer op keer 100% inzetten. Wij hebben 2 kleedruimtes voor mannen en vrouwen. Deze hebben 2 aparte cabines met stortdouches.

De trainingen zijn zeer gevarieerd, gericht op echte verbetering van conditie en spiergroepen, en zeker ook grensverleggend als het gaat om uithoudingsvermogen.Evertjan Van Garderen / Eurocommercial Properties N.V.

Meer testimonials

In het Gouden Bocht Complex

Werk je in de buurt van de Gouden Bocht? Dan kun je vóór, tijdens of ná je werk bij ons te komen sporten in de Gouden Bocht Private Gym.

Wij hebben geen uithangbord en geen directe entree. Bij binnenkomst in de hal van het Gouden Bocht Complex word je ontvangen door de receptie die je toegang geeft tot de private gym.

Wij zitten centraal gevestigd aan de Herengracht vlakbij het Koningsplein. Tram 5 heeft een directe verbinding van en naar het Centraal Station of Leidseplein en ben je in een paar minuten op het Koningsplein. Daarna loop je in een paar minuten naar de Herengracht. Loopafstand van Museumplein, Prinsengracht en Keizersgracht.

Het is prettig om iemand te hebben die je aanstuurt en stimuleert waar nodig.Giovanna de Giorgio / Eurocommercial Properties N.V.
Meer testimonials

Ben je klaar voor een intakegesprek?

Voordat je begint houden we eerst een intake gesprekje van ongeveer 30 minuten. Hier kun je uitleggen wat je doelen zijn en wat je graag zou willen bereiken. Zijn er eventueel blessures, hoe lang heb je wel of niet getraind en wat verder van belang is.

Je maakt uiteraard ook kennis met de ruimte van de Gouden Bocht Private Gym waar je straks gaat trainen. Meld je nu aan voor een vrijblijvend intakegesprek om kennis te maken.

Ik ben klaar voor een intakegesprek!

Train in een privé gym met Ricardo Egido

Onze partners