Huur nu per uur je eigen PRIVATE GYM in het centrum van Amsterdam. De gehele gym is voor jou: machines, alle materiaal en de kleedruimte. Niemand die je stoort, niemand die kijkt.

 

Heb je vragen of wil je meteen je eigen private gym boeken? Bel dan Ricardo direct op 06 21 22 23 13 of gebruik het boekingsformulier.

Het huren van je eigen private gym is inclusief: De gehele gym voor jezelfAlle materialen zoals dumbbells en springtouwtjes Je eigen schone kleedruimte met douche Alles is schoon en gedesinfecteerd Douchecreme en handdoeken In het centrum van Amsterdam Voor maar € 49,00 per uur

Private gym te huur in Amsterdam

Huur een privé sportclub in het centrum van Amsterdam

Coronavirus / Covid-19 invloed op gyms en sportscholen

De Corona virus en maatregelen hebben er hard ingehakt in de wereld van de sportscholen en personal training studios. Door de lockdown ben je aangewezen om zelf aan de slag te gaan in je eigen huis. De vraag naar material was nog nooit zo groot geweest want voor het eerst realiseerde mensen zich dat ze opeens niet meer naar de sportschool konden maar toch iets wilde doen om fit te blijven.

Online werd er veel gezocht naar dumbbells, matjes, springtouwtje noem het maar op. alleen na een week of 3 komen velen erachter dat de aangeschafte materiaal niet de prikkel gaf die ze gewend waren. Immers deden zij aan Squaten, Deadlift en of Bench press. Andere zaten op machines zoals Leg press, Chest press en een Lat pull down.

Bij het wegvallen van materiaal en het wegvallen van je routine binnen de gym werd je aangewezen aan je matje en je 10 kg dumbbell. Nu weet jij misschien wel hoeveel oefeningen je ermee kunt doen maar je zult niet in de buurt komen van je zware Squats, deadlift of benchpress.

Het huren van onze private gym in Amsterdam is inclusief gebruik van alle machines en materialen

Kies voor veilig en huur onze gym voor jou alléén

De maatregelen van de overheid zullen nog wel even duren dus dat betekend dat je voor een langere periode alsnog de 1,5 meter afstand moet hanteren. Dit betekend ook consequenties voor de de sportscholen. Ookal zeggen ze we doen 1 loopband uit en een andere aan, je ontkomt niet dat je elkaar gaat zien in de kleedkamers, bar, of onderweg naar je apparat en of squat rek.

Dit is slechts één reden waarom wij zeggen dat we onze sportschool exclusief gaan verhuren. Niet alleen in deze periode maar voor een lange tijd. Wij stellen onze prive gym open voor jou alleen.

Daardoor kun je weer terug naar je zware trainings programma of als je al moeite had met massa mensen kun je nu in alle rust zelf trainen.

Wil je iemand meenemen? Dat kan! Train rustig en veilig met z'n tweeën.

Private gym huren

Wil je onze private gym huren? Je kunt de privé sportschool per uur huren. Dat betekend dat je het volle alleenrecht hebt op al het materiaal en kleedkamer. Ook kun je gebruik maken van schone handdoeken en hebben wij douche producten klaar liggen voor na je training.

Wij bieden een extra service zoals het opstellen van een train schema die je op dat uur kunt doen. Aan de hand van jou wensen maken wij een persoonlijk plan zodat je lekker zonder na te denken kunt sporten.

Onze private gym huur je voor 49,00 per uur. Je zit dan aan de Herengracht in het centrum van Amsterdam en train je in een sportclub waar niemand je kan zien of storen.


Heb je vragen of wil je meteen je eigen private gym boeken? Bel dan Ricardo direct op 06 21 22 23 13 of stuur een e-mail naar info@ricardo-egido.nl.
Private gym huren Amsterdam

Luxe en shone kleedruimtes

Wij hebben 2 kleedruimtes voor mannen en vrouwen. Deze hebben 2 aparte cabines met stortdouches.

Hygiene en veiligheid

De gebruike machines en materialen worden na gebruik schoongemaakt en gedesinfecteerd. Wij kunnen je daarom altijd verwelkomen in een schoon en veilige gym.

Daarnaast moet je, zoals altijd, zelf zorgen voor je eigen veiligheid door je handen regelmatig te wassen.

In het Gouden Bocht Complex

Wij hebben geen uithangbord en geen directe entree. Bij binnenkomst in de hal van het Gouden Bocht Complex word je ontvangen door de receptie die je toegang geeft tot de private gym.

Wij zitten centraal gevestigd aan de Herengracht in Amsterdam vlakbij het Koningsplein. Tram 5 heeft een directe verbinding van en naar het Centraal Station of Leidseplein en ben je in een paar minuten op het Koningsplein. Daarna loop je in een paar minuten naar de Herengracht. Loopafstand van Museumplein, Prinsengracht en Keizersgracht.

De gebruike machines en materialen worden na gebruik schoongemaakt en gedesinfecteerd.

Ben je er klaar voor?

Heb je vragen? Bel dan Ricardo direct op 06 21 22 23 13 of stuur een e-mail naar info@ricardo-egido.nl.

Boekingsformulier

Wil je later weer de Gouden Bocht Gym huren? Gebruik dan steeds hetzelfde e-mailadres als je boekt. Dan blijven al je boekingen bij elkaar in een handig overzicht.

LET OP: Vanwege coronamaatregelen is het momenteel niet mogelijk om de private gym te huren.

 Ricardo Egido - Huur private gym Amsterdam