Online Coaching met je eigen Personal Trainer Ricardo Egido

Met de crisis is er één ding duidelijk geworden: Sporten is heel belangrijk om jezelf gezond houden! Bel Ricardo op 06 21 22 23 13 voor een intakegesprek.

 
Personal Trainer Amsterdam Ricardo Egido

Fotografie: Femmy Weijs

Wat is jouw unieke verhaal?

Met een intake gesprek komen we erachter wat jou verhaal is want jouw verhaal is altijd uniek en aan de hand daarvan maak ik een persoonlijk plan! Geen standaard plan maar een uniek plan dat alleen voor jou bedoeld is!

Tijdens de intake bespreken wij de middellen die jij hebt om te trainen. Het kan zijn dat je lid bent van een sportschool of mis heb je thuis wat materiaal. Het kan zijn dat ik een suggestie heb over eventueel aanschaf van wat basis fitness materiaal om zo jou plan uit te schrijven.

Na het intakegesprek maak ik een gericht trainingsprogramma voor je. Dit programma is bedoeld voor een traject van 3 maanden. Elke week hebben we een contact moment via video call en daarnaast kunnen we op vaste tijden via app of telefoon communiceren over je progressive.

Ik ga op zoek naar jouw weg! Jouw persoonlijke methode van trainen en voeding die alleen bij jou past. De basis is voor iedereen hetzelfde maar de details verschillen daarin enorm. Online kan ik jou op deze persoonlijke manier helpen naar je doel!

Bel Ricardo op 06 21 22 23 13 voor een gratis intakegesprek.

De mensen die bij mij trainen inspireren mij, hun verhaal hun achtergrond wie ze zijn en wat hebben wij gemeen om zo samen tot een oplossing te komen!Ricardo Egido / Personal Trainer Amsterdam
Ik wil een proeftraining
I would like a trail workout

Hansje H.
Hansje H.
Chris E.
Chris E.
Ricardo is awesome trainer and very understanding and flexible with schedules if you travel a lot. If you are looking for a PT in Amsterdam that will really push you while making it great fun at the same time - give Ricardo a call!
Dirk van D.
Dirk van D.
Ricardo je bent een topper. Je weet waar je het over hebt. Je bent betrokken bij de mensen die bij je trainen. Zeker aan te bevelen als je uitgedaagd wilt worden om (kracht/conditie) grenzen te verleggen.
Steve Anthony M.
Steve Anthony M.
I must say Ricky ( Ricardo) is an awesome trainer and great guy! He is understanding regarding a busy schedule and is always positive and motivational. We have worked together for over a year now and I highly recommend him as a trainer. The idea of a trainer I always found intimidating but I can say that it was a great decision to be one of this clients. I was raised in both dutch and English and Ricky speaks both fluently and his motivational , well thought through workout plans speak for his professionalism. I highly recommend Ricardo Egido.

Online coaching van een personal trainer

We lassen genoeg contact momenten in zodat ik je optimaal kan begeleiden. Voorop staat ons persoonlijk contact. Hoe meer contact in de begin fase hoe succesvoller het slagen.

De eerste 4 weken starten we met de basis, het fundament van je online personal training coaching programma!

Ik leer je al de know hows hoe je een goede start kunt maken zodat we in de 5e week meer gaan focussen op het uitvoeren van het zwaardere werk gericht op je doel.

De eerste weken zijn crucial in het ontwikkelen van jouw op maat gemaakte trainingsprogramma. Hierin is ons contact en de feedback over de workouts erg belangrijk. Juist de errors en punten waar je tegenop loopt zijn enorm belangrijk om je te helpen naar het gewenste resultaat

Ik motiveer je en we focussen op jouw sterke punten

Vaak lopen mensen weg voor hun zwakheden, terwijl juist die zwakheden aangepakt moeten worden om succesvol te zijn in het bereiken van je doel. Ik ga op zoek naar jou failures en zet deze om in sterke punten! Eenmaal dit bereikt gaat er een weg open naar tal van nieuwe mogelijkheden die je motiveren om door te gaan!

Ik ben jouw échte online personal trainer en coach

Twijfel niet langer en boek een online gratis intake gesprek met mij als jou nieuwe personal online coach! Een echte coach en géén standaard app of programma die uitgerold word voor 50.000 mensen.

Massa mensen in een sportschool was voor een groep mensen altijd al een taboe. Veel zochten een personal trainer om juist die extra persoonlijke touch te krijgen die ze verdienen en nodig hebben om hun doel te bereiken. Ik ben van mening da took juist deze persoonlijke touch online moet gebeuren.

Wat ik bedoel te zeggen is dat ik geen gebruik maak van standards app die vol automatisch jou een valse indruk geeft dat je persoonlijk begeleid word! Ook al zeggen vrouwen en mannen over het algemeen altijd doel die ze willen bereiken de weg naar die doel is een persoonlijk trail en error fase. Want let goed op!! wat voor de ene werkt, werkt voor de andere juist niet.

Jij en jouw doel is voor mij het belangrijkste en daar wil ik aan werken met alle obstakels die op ons pad komen! Ik wil dat jij nu wel gaat slagen en samen kunnen we dit traject omzetten in een succesvol plan die voor je gaat werken voor de rest van je leven!

Let op: dit is geen tijdelijke fase maar een verandering in gedrag die lijd tot een gezonde toekomst!

Bel Ricardo op 06 21 22 23 13 voor een gratis intakegesprek


Personal Trainer Ricardo Egido werd geïnterviewd door Metro


Personal Trainer Amsterdam Ricardo Egido in Metro