Personal Trainer Hoorn

Ik ben Ricardo Egido, jouw nieuwe personal trainer in Hoorn. Met mijn all inclusive lidmaatschap train je persoonlijk met mij in mijn privé gym en haal je in 3 maanden je doel. Gegarandeerd!
– Ricardo Egido

 

Je krijgt mij niet alleen als je Personal Trainer in Hoorn, ik ben ook je coach en ik ga je helpen aan een gezonder lifestyle.

1, 2 of 3 x per week 60 minuten personal trainingTesten, metingen en maandelijkse evaluatiesMaandelijkse trainings- en voedingsprogrammaOnline coaching via persoonlijke appGratis gebruik van handdoeken en Rituals bodycareOp het Westfrisia industrieterrein in Zwaag

Personal Trainer Hoorn Ricardo Egido

Ricardo Egido / Personal Trainer Hoorn
Fotografie: Femmy Weijs

Voor mij als coach is het belangrijk om jouw persoonlijke verhaal of specifiek doel om te zetten in een effectief trainings- en voedingsprogramma.Ricardo Egido / Personal Trainer Hoorn
Lees meer over Ricardo

Ben je toe aan een gezond leven?

Gun dan jezelf precies wat je nodig hebt: Personal training met 100% aandacht voor jou en je trainingsdoel! Je gaat trainen met mij, Ricardo Egido, jou Personal Trainer in Hoorn! In mijn nieuwe kleine en rustige privé gym in Hoorn (Zwaag) gaan wij werken aan de volgende punten:

 • Je gezondheid verbeteren
 • Je zelfvertrouwen een boost geven
 • Je uithoudingsvermogen verhogen
 • Je kracht vergroten
 • Je techniek en houding verbeteren
 • Je voedingspatroon aanpakken zodat je gezonder gaat eten

Je verlies daarnaast overtollig kilo’s aan vet en je wint wat extra spiermassa.

 

Meer persoonlijke aandacht bij een personal trainer

Mijn privé gym in Hoorn is klein en rustig en dat betekent exclusiviteit en meer aandacht voor jou! Jouw persoonlijke wensen en doelen zijn voor mij belangrijk voor het opstellen van een een persoonlijk trainingsplan. Jouw verhaal en wensen zetten we om in een op jou gericht maandelijks trainingsprogramma, inclusief voedingsplan.

Om je doelen te halen is het van groot belang dat je consistent traint. Ik zorg ervoor dat je gemotiveerd bent om regelmatig te komen trainen en ik zie je graag voldoende progressie maken. Op die manier bereik je gegarandeerd je doelen.

Je vind mijn privé gym op het industrieterrein Westfrisia in Zwaag met voldoende parkeerplek voor de deur.

Ik ben slanker, fitter en voel me gemotiveerd om een gezonde levensstijl aan te houden.Thijs Kloosterman
Meer testimonials

Personal Trainer Hoorn Premium Lidmaatschap

Wil je begeleiding en ondersteuning hebben van een personal trainer om je lange termijn doelen te halen? Dan kies je voor een Personal Trainer Hoorn lidmaatschap. Je committeert je voor minimaal 3 maanden. Dat is de minimale tijd die je nodig hebt om resultaat te boeken.

Met het Personal Trainer Hoorn Premium lidmaatschap train je met mij 1, 2 of 3 x per week 60 minuten op afspraak. De rest van de week train je zelfstandig volgens je maandelijks trainingsprogramma. Je mag zo vaak als je wilt zelfstandig komen trainen als ik zelf ook aanwezig ben. Als je zelfstandig traint mag je uiteraard óók altijd vragen stellen en ik help je zoveel als je wilt.

Je resultaten worden bijgehouden in de PTA-program app zodat je je voortgang en groei kunt volgen. Je trainingsprogramma en voedingsadvies wordt maandelijks waar nodig aangepast.

Het Premium Lidmaatschap is, onder andere, inclusief:

 • 1, 2 of 3 x per week 60 minuten personal training
 • Hulp en ondersteuning als je zelfstandig komt trainen
 • Gebruik van de PTA-program app met online training en coaching
 • Maandelijkse trainings- en voedingsprogramma via de PTA-program app
 • Gebruik van handdoeken en Rituals bodycare
 • Je committeert je voor minimaal 3 maanden

Het Premium Lidmaatschap betaal je per maand of per kwartaal via automatische incasso. Als je per kwartaal betaalt krijg je 5% korting. De eerste betaling van je lidmaatschap reken je af met iDEAL via je eigen bank. Met de eerste iDEAL betaling geeft je tegelijk toestemming om voortaan maandelijks of per kwartaal de kosten van je lidmaatschap van je bankrekening af te schrijven via automatische SEPA incasso. De Personal Trainer Hoorn Premium lidmaatschap betaal je altijd per maand of kwartaal vooruit. Na de eerste 3 maanden kun je per maand opzeggen.

 

Ben je klaar voor een proeftraining?

Bij de proeftraining hoort een intakegesprek van ongeveer 30 minuten. Je vertelt tijdens het intake gesprek wat je doelen zijn en wat je graag zou willen bereiken. Hoe lang heb je wel of niet al getraind? Heb je blessures? Deze en andere vragen komen aan bod. Je maakt uiteraard ook kennis met de ruimte van mijn privé gym waar je straks gaat trainen.

Ben je er klaar voor? Meld je dan nu aan voor een gratis proeftraining en intakegesprek om kennis te maken.

Welkom bij Ricardo Egido, jouw nieuwe personal trainer in Zwaag en Hoorn!